Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

Columbian și gălățean, au mers la furt de telefoane la UNTOLD

La data de 11 septembrie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au reținut pentru 24 de ore doi bărbați, de 38 și 39 de ani, din Columbia, respectiv municipiul Galați, cercetați pentru comiterea unor infracțiuni de furt.

 Controlul efectuat de polițiști asupra acestora a condus la depistarea unui număr total de 17 telefoane mobile.

 În fapt, la aceeași dată, în jurul orei 00.40, respectiv 02.30, polițiștii au fost sesizați de către două persoane, cu privire la faptul că în timp ce se aflau în interiorul festivalului Untold, le-au fost sustrase telefoanele mobile.

În baza relatărilor, a semnalmentelor oferite și a investigațiilor demarate de polițiști, la scurt timp de la sustragerea telefoanelor mobile, cei doi bărbați au fost identificați.

Proveniența celor 17 telefoane găsite asupra bărbaților nu a putut fi justificată de cei doi, existând indicii că acestea ar fi fost sustrase.

Polițiștii Biroului de Investigașii Criminale Cluj au demarat activități în scopul documentării întregii activități infracționale a bărbaților în cauză, în urma administrării probatoriului fiind dispusă reținerea acestora pentru 24 de ore.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Poliția județului Cluj face angajări din sursă externă! Vezi procedura

Inpectoratul de Poliție Județean Cluj organizează concurs de recrutare din sursă externă pentru ocuparea a 8 posturi vacante de ajutor...

Închide