Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

Minoră din Florești, agresată de un polițist local în autobuzul școlar

Fetiță de doar 9 ani, din comuna Florești, a fost agresată în autobuzul școlar de către un polițist local, în cursul zilei de 17 septembrie.

„Polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Florești au fost sesizați cu privire la un incident care s-ar fi derulat într-un mijloc de transport elevi, care se deplasa în comuna Florești.

Din relatările minorei și ale reprezentantului legal, la data de 17 septembrie, în timp ce se afla în autobuzul școlar, aceasta ar fi avut discuții contradictorii cu un alt elev, motiv pentru care a intervenit un funcționar public din cadrul primăriei.

Conform datelor transmise în actul sesizării, funcționarul public ar fi agresat-o fizic pe minora în vârstă de 9 ani. În cauză polițiștii efectuează cercetări privind săvârșirea infracțiunii de purtare abuzivă”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj, pentru monitorulcj.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Accident rutier grav în județul Cluj, intervine elicopterul SMURD

Un accident rutier grav a avut loc astăzi în jurul orei 17:00, în aproprierea localității Ciucea (județul Cluj), din informațiile...

Închide