Ultima actualizare: 8.2.2024
Locale

Tânăr prins gonind cu aproape 200km/H pe șoselele din județul Cluj

În perioada 17-19 seprembrie a.c., polițiștii orașului Huedin, alături de cei ai Secției 8 Poliție Rurală au derulat activități în scopul menținerii unui climat de ordine și siguranță publică pe raza orașului Huedin și a comunelor arondate, totodată urmărindu-se combaterea cauzelor principale generatoare de accidente rutiere grave.

Activitatea derulată a condus la legitimarea a 126 de persoane și controlarea unui număr de 98 de vehicule. În urma neregulilor constatate au fost aplicate 40 de sancțiuni contravenționale, 37 dintre acestea pentru încălcări ale legislației rutiere.

De asemenea, ca măsură complementară au fost reținute cinci permise de conducere și un certificat de înmatriculare, fiind totodată constatată o infracțiune flagrantă de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

În cadrul activităților au fost efectuate verificări privind modul de respectare a măsurilor impuse în contextul pandemiei de COVID 19.

Un alt exemplu semnificativ din cadrul acțiunii :

La data de 18 septembrie a.c., în jurul orei 09.35, un conducător auto în vârstă de 25 de ani, din comuna Poieni a fost depistat de polițiștii rutieri în timp ce rula cu viteza de 197 de km/h, pe DN1, în afara localității Brăișoru.

 

Tânărul a fost sancționat cu amendă în valoare de 2.900 de lei, fiindu-i totodată suspendată exercitarea dreptului de a conduce pentru o perioadă de 90 de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Coronavirus Cluj, peste 130 de infectați în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore, la nivelul județului Cluj, au fost depistate 132 de persoane infectate cu Covid-19, transmite Instituția...

Închide