Ultima actualizare: azi, 10:08
Locale

Botezatu și clanul lui Sile, principalii furnizori de teste de salivă pentru elevii din românia

Testele de salivă pentru elevii din România, furnizate de interlopul Sile Cămătaru și Cătălin Botezatu. Eva Healthcare SRL, Viggo Fashion și Medpark B.V. Olanda sunt cele trei firme care au câștigat licitația pentru testele de salivă în școlile din România. Contractul are o valoare uriașă: 200 milioane euro, iar în spatele acestor firme sunt Sile Cămătaru și Cătălin Botezatu.

Eva Healthcare SRL – în spatele acestei firme se ascunde clanul lui Sile Cămătaru, unul dintre cele mai de temut clanuri de interlopi din țară, informează impact.ro. Mai exact, firma în care acționar este ginerele lui Sile Cămătaru se va ocupa de 1 milion de teste de salivă, din cele 9 milioane aferente primului lot. Cealaltă firmă românească este Viggo Fashion, unde unul dintre acționari este celebrul Cătălin Botezatu.

Firma lui Botezatu a mai distribuit până acum vizete, halate, măști de protecție și multe altele, în România. Contracte de milioane de euro, însă ultimul este cel mai important, mai ales că urmează să furnizeze nu mai puțin de 5 milioane de teste de salivă pentru elevii români, scrie Ziar de Cluj.

A treia firmă câștigătoare este din Olanda și se numește Medpark B.V. Mai exact, cele trei firme împart între ele un lot de 9 milioane de teste, în valoare totală de 80.450.000 lei, iar până la finele acestei săptămâni, trebuie finalizate licitațiile și pentru loturile 2 și 3.

Rezultatul acestei licitații a fost remarcat și de fostul deputat USR Cluj, Emanuel Ungureanu, actualmente deputat de Buzău.

„Interlopul Sile Cămătaru și designerul Cătălin Botezatu au câștigat licitația pentru 1 milion de teste de salivă pentru unitățile de învățământ din România. Firmele celor doi, oameni care nu au nicio legătură cu sistemul medical, au câștigat lotul 1 dintr-o licitație organizată de Oficiul Național pentru Achiziții Centralizate (ONAC) instituție aflată în subordinea lui Câțu și coordonarea lui Arafat”, a scris el, într-o postare pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Rata de incidență din județul Cluj a ajuns la 9.00‰ de locuitori

Rata de incidență din județul Cluj este în continuă scădere de aproape o săptămână, astăzi 6 noiembrie 2021, a ajuns...

Închide