Ultima actualizare: 23.4.2024
Locale

Ambulanță aflată în misiune, a accidentat un pieton în Viișoara

Un accident rutier a avut loc astăzi în Viișoara, potrivit autorităților, o femeie de 64 de ani care traversa strada pe trecerea de pietoni, a fost acroșată de o ambulanță din Bistrița-Năsăud, aflată în misiune.

Potrivit informațiilor PortalCJ, ambulanța era în misiune în momentul producerii accidentului rutier, având atât semnalele acustice cât și cele luminoase în funcțiune. Autospeciala SAJ transporta un bebeluș de doar trei luni și pe mama acestuiade la Pediatrie Cluj la Pediatrie Bistriţa.

„Din primele informații, o ambulanță condusă de un bărbat de 48 de ani din Cociu în timp ce se deplasa pe direcția Viișoara către Bistrița, având semnalele acustice și luminoase în funcțiune, a accidentat o femeie de 64 de ani din Viișoara care se afla angajată în traversarea străzii. Atât șoferul cât și pietonul au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. În urma accidentului femeia a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate. Cercetările sunt continuate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Bistrița în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului rutier”, au precizat reprezentanții IPJ BN.

SURSĂ FOTO: Bistrițeanul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Clujean arestat la domiciliu pentru un furt de 1.000 de lei

La data de 12 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca - Secția 3 Poliție au reținut pentru 24...

Închide