Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

Caz rupt de realitate în Dezmir. Și-a incendiat propriul tată după ce a băut

Incident rupt de realitate petrecut în această seară, într-o familie din localitatea Dezmir de lângă Cluj-Napoca. Și-a incendiat propriul tată după mai multe pahare de alcool și pe fondul unei discuții aprinse cu acesta. 

Mai mult decât atât, și mătușa tânărului care și-a incendiat tatăl a ajuns la spital, aceasta a încercat să intervină și să aplaneze situația. Băiatul este cercetat pentru tentativă de omor.

Cum s-a întâmplat?

Evenimentul a avut loc în seara de 10 ianuarie, pe strada Teilor din localitatea Dezmir. În casă erau doar bărbatul de 61 de ani și fiul acestuia care consumase alcool și a pornit o ceartă cu tatăl acestuia. La un moment dat, în urma scandalului creat, tânărul s-a enervat și l-a stropit pe bătrân cu o sticlă de benzina iar mai apoi i-a dat foc. Salvatoarea și totodată cea care a sunat la 112 a fost sora bărbatului incendiat care locuiește în casa de lângă. Din nefericire și femeia a suferit arsuri însă nu la fel de grave ca și tatăl incendiat.

Femeia și tatăl au fost ambii transportați la UPU Cluj-Napoca. Potrivit ObservatorNews.ro, bărbatului i-au fost afectate și căile respiratorii iar medicii vor stabili dacă va rămâne la recuperare sau va fi transportat la o clinică de specialitate.

Agresorul a fost arestat de către autorități și dus la audieri. Totodată, acesta este cercetat pentru tentativă de omor de către un procuror de la Parchetul de lângă Tribunalul Cluj.

 

 

 

SURSĂ: ObservatorNews.ro
FOTOȘ Știri de Cluj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Accident rutier la granița cu județul Cluj. O persoană inconșitentă

Un accident rutier a avut loc în această seară la granița cu județul Cluj, pe raza localității Vidolm. Din informațiile...

Închide