Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

Și-a înjunghiat tatăl pentru a-și salva mama. Agresorul transferat la Cluj

Întâmplare ieșită din comun în județul Alba, o femeie de 36 de ani a fost înjunghiată pe soțul ei chiar sub ochii fiicei lor. În disperare, fiica celor doi și-a înjunghiat tatăl.

Întreaga scenă a avut loc în Sebeș din județul Alba. Se pare că femeia avea ordin de protecție împotriva bărbatului de 44 de ani.

Victima a sunat la 112 în momentul în care bărbatul și-a făcut apariția în fața porții însă din nefericire, până la sosirea ajutoarelor, bărbatul a sărit gardul și a înjunghiat-o pe femeie.

,,Inculpatul s-a deplasat la locuinţa familiei sale din municipiul Sebeş, încălcând ordinul de protecţie emis de Judecătoria Sebeş, a pătruns prin escaladarea porţii de acces în curtea imobilului şi prin spargerea geamului de la uşa de acces a pătruns într-o încăpere unde se află soţia şi fiica acestuia. De precizat că inculpatul avea un cuţit de mari dimensiuni”, a declarat Dan Popescu, procuror.

Se pare că bărbatul a plecat spre casa soției cu intenția de a le face rău celor două din moment ce avea deja asupra acestuia un cuțit de mari dimensiuni.

Agresorul a fost transferat la Cluj pentru a fi ţinut sub observaţie de medici, iar femeia este internată la spitalul din Alba Iulia.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru violență în familie sub forma tentativei de omor, dar şi pentru încălcarea ordinului de protecţie.

SURSĂ: Antena3.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Rafila: În valul 5 vom avea probabil aproape un milion de cazuri de Covid

Ministrul Sănătății readuce în discuție și certificatul verde obligatoriu. Cu cât întârzie adoptarea acestuia, cu atât eficacitatea lui va deveni...

Închide