Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

VIDEO. Și-a pierdut viața după ce a căzut de pe un bloc din Cluj-Napoca

Un bărbat în vârstă de circa 80 de ani și-a pierdut viața în această seară după ce a căzut potrivit martorilor de la etajul trei al unui bloc din Cluj-Napoca.

Tragicul eveniment a avut loc la un bloc situat pe strada Tulcea din municipiul Cluj-Napoca. Potrivit reporterilor PortalCJ care s-au deplasat la fața locului, în urma căzăturii, trupul bărbatului a suferit mai multe traumatisme. Cadrele medicale ajunse la fața locului au găsit bărbatul într-o stare inconștientă iar după zeci de minute de manevre de resuscitare, a fost declarat decesul bărbatului.

,,Trupul bărbatului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală Cluj-Napoca în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzelor în care a survenit decesul.

Pentru asigurarea cadrului legal, necesar verificărilor, cercetările sunt continuate într-un dosar penal de ucidere din culpă”, a transmis IPJ Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Metroul din Cluj-Napoca cu un pas mai aproape de realitate

Ministerul Transporturilor a semnat miercuri un protocol de colaborare pentru construcția metroului de la Cluj-Napoca și Florești. Prin acest protocol...

Închide