Ultima actualizare: 23.4.2024
Locale

Atenţie la e-mail! Primarii clujeni au fost avertizaţi

Primarii clujeni au fost avertizaţi, la o întâlnire de instruire privind alegerile prezidenţiale, să nu trimită date importante prin poşta electronică.

“Am fost sunaţi cu privire la transmiterea către partide a acelui extras din registrul electoral, extras din listele electorale permanente: cum să fie transmise aceste extrase, având în vedere şi protecţia datelor cu caracter personal. Nu transmiteţi nimic pe mail, pentru că este sau nu este securizat acest mod de a transmite date! Solicitaţi eventual desemnarea unui reprezentant din partea partidului, care să preia pe bază de semnătură acele liste, fie în format fizic, fie în format electronic”, a spus un oficial judeţean, la întâlnirea de instruire a primarilor şi secretarilor de primării din judeţul Cluj în vederea alegerilor prezidenţiale de luna viitoare.

La întâlnire au participat reprezentanţii Serviciului de Transmisiuni Speciale (STS), Direcţiei Generale Anticorupţie, IPJ, Jandarmilor, ISU, Prefecturii, Autorităţii Electorale Permanente.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
UPDATE Minora din Cluj răpită de unchiul ei a fost găsită. Cei doi au fost audiați de polițiști

UPDATE/Fata de 13 ani răpită de unchiul său a fost găsită! Polițiștii clujeni au anunțat că azi noapte fata de...

Închide