Ultima actualizare: 23.4.2024
Locale

Petiţie pentru dr. Adela Golea, condamnată la închisoare. Peste 2.000 de persoane au semnat!

Petiţie pentru dr. Adela Golea din cadrul UPU SMURD la Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca, condamnată la închisoare cu suspendare. Peste 2.000 de persoane au semnat petiţia online intitulată “O SUSTINEM PE DR. ADELA GOLEA! – CONSUMUL DE ALCOOL LA VOLAN NU ESTE O BOALA!”. Peste 1.000 de voturi au fost înregistrate doar în ultimele 24 de ore.

Petiţia a fost întocmită după ce dr. Adela Golea a fost condamnată la închisoare pe motiv că ar fi refuzat recoltarea probelor biologice şoferilor prinşi băuţi în trafic.

“Un medic a fost condamnat la un an și 9 luni de închisoare cu suspendare pentru că a dat prioritate cazurilor grave în detrimentul șoferilor băuți.

Este vorba de dr.Adela Golea, medic primar cu experiență profesională de peste 24 de ani, medic șef UPU SMURD la Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca  în perioada 2008-2017, director medical la Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca din anul 2017, autor al mai multor publicații de specialitate, doctor în medicină,  conferențiar universitar asociat la disciplina de Medicină de Urgență al UMF “Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca”, se precizează în petiţie.

Cei care o susţin pot vota aici.

Un comentariu

  1. Hencz Andreea Răspunde

    Consider ca persoanele care consuma alcool si conduc in stare de ebrietate nu sunt urgente medicale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Sponsorizări de 2 milioane de lei date de Clubul oamenilor de Afaceri al Fundației Transilvania Leaders

Clubul Oamenilor de Afaceri, înființat în anul 2018 în cadrul Fundației Transilvania Leaders și reunind oameni de afaceri reprezentativi pentru...

Închide