Ultima actualizare: 23.4.2024
Accident Cluj-Napoca
Locale

Autoturism salvat de către pompieri ,,a început să alunece în josul coastei”

Un accident a avut loc pe strada Mihail Sebastian din municipiul Cluj-Napoca. Din informațiile transmise de ISU Cluj, se pare că ar fi vorba despre un autoturism parcat la marginea drumului care a început să alunece spre în josul coastei. 

,,Două echipaje de pompieri au acționat în această după-amiază pentru a salva un autoturism, care aluneca pe coasta de pe marginea drumului pe Str. Mihail Sebastian din municipiul Cluj-Napoca.
Autoturismul a fost parcat peste acostamentul părții carosabile și a început să alunece în josul coastei, în timp ce ocupanții se aflau în interiorul acestuia.
Prezența de spirit a unor trecători, a însemnat pentru cele două femei din vehicul scăparea, deoarece aceștia au reușit să-l oprească prăbușirea autoturismului la o diferență de nivel de ceva 7-8 m.
Cele două femei s-au autoevacuat din autoturism în acele momente, iar pompierii au găsit autoturismul ținut în echilibru de către trecătorii despre care am amintit mai devreme.
Autoturismul a fost asigurat și readus pe partea carosabilă, de către pompieri, folosind troliu, cordițele și echipamentele de salvări din dotarea autospecialelor”, potrivit ISU Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Coronavirus Cluj
Coronavirus Cluj: 32 de persoane au decedat în ultimele 7 zile

În ultimele 24 de ore, au fost depistate 166 de persoane infectate cu Covid-19. În ultima săptămână au murit 32...

Închide