Ultima actualizare: ieri, 10:08
Locale

VIDEO. Momentul accidentului din Piața Cipariu, surprins de o cameră

Momentul accidentului mortal din Piața Cipariu, provocat de un biciclist neatent, a fost surprins de o cameră de bord. Pe filmare se poate observa faptul că biciclistul fără să se asigure schimbă 3 benzi.

Din nefericire, în momentul în care biciclistul nepăsător a schimbat benzile, șoferul autoutilitarei a avut ghinionul de a fi în acel moment în apropierea biciclistului iar pentru a evita impactul cu acesta, a ales să tragă de volan și a ajuns pe trotuarul îngust.

Pe trotuar se afla profesorul Radu Bălan care a murit la câteva momente după accidentul cu autoutilitara.

,,Polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au intervenit la un accident de circulație semnalat luni, în jurul orei 14.00, în Piața Ștefan cel Mare.

Impactul s-a produs între o autoutilitară condusă de un bărbat de 36 de ani, din Cluj-Napoca, înspre strada Dorobanților și un bărbat de 67 de ani, din același municipiu, care se deplasa în calitate de pieton pe trotuarul din partea stângă aferent direcției de deplasare anterior amintite.

În urma impactului, din nefericire, a survenit decesul pietonului. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cauzei și a modalității de producere a evenimentului rutier”, a transmis IPJ Cluj, în cursul zilei de luni.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
FC Unirea Dej în doliu, portarul lor a fost găsit înecat în Someșul Mic

Tânărul de doar 15 ani, care a fost găsit în cursul dimineții înecat în Someșul Mic, în localitatea Gherla, a...

Închide