Ultima actualizare: 23.4.2024
Locale

Șofer căutat de poliție după ce a călcat un tânăr în Cluj-Napoca

Un șofer a accidentat un tânăr de 19 ani în municipiul Cluj-Napoca în cursul serii de marți și a fugit de la fața locului. Autoritățile au pornit o anchetă pentru a identifica autorul accidentului.

În cursul serii de ieri, 7 decembrie a.c., în jurul orei 20.35, polițiștii au fost sesizați pentru a interveni la un accident rutier produs în municipiul Cluj-Napoca, la intersecția străzilor Simion Balint și Piața Gării, impactul fiind sesizat între un autovehicul și un pieton.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, identificând pietonul, respectiv un tânăr de 19 ani, din județul Vrancea, care a fost transportat în stare conștientă la spital pentru îngrijiri și investigații de specialitate.

Autovehiculul implicat în accidentul rutier nu a fost găsit la locul în care s-ar fi produs impactul, însă în urma investigațiilor derulate de polițiști, acesta a fost identificat abandonat pe strada Căpitan Grigore Ignat.

În continuare sunt desfășurate cercetări pentru identificarea conducătorului auto implicat în evenimentul rutier, iar în cauză a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Noi măsuri de relaxare pregătite de guvern în pragul sărbătorilor

Relaxări de Sărbători. Autoritățile au decis ridicarea unei părți a restricțiilor de sărbători. În mall-uri rămâne obligativitatea certificatului verde, dar...

Închide