Ultima actualizare: 23.4.2024
Locale

Poveste ruptă de realitate în Cluj. Și lăsat propria fiică gravidă

Caz rupt de realitate în județul Cluj. Tatăl și fiica au întreținut relații sexuale în repetate rândul, fiica a rămas în cele din urmă însărcinată, potrivit clujust.ro.

 

Tatăl și fiica acestuia au întreținut relații sexuale de comun acord pe o perioadă lungă de timp până când într-un final, fiica a rămas însărcinată. Pentru a-și ,,ține gura”, fiica a fost plătită cu 50 sau 100 de lei pentru fiecare act sexual pe care l-au avut cei doi.

În data de 28.0 7.20 21, organele de poliție din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Dej au fost sesizate prin plângere de către B.B, în vârstă de 20 ani domiciliată în comuna Panticeu, jud. Cluj despre faptul că în perioada decembrie 2020- iulie 2021, tatăl sau biologic, făptuitorul T.G., a întreținut raporturi sexuale, consimțite și repetate cu aceasta.
Familia F. este compusă din părinții F.D (locuiește efectiv în Cluj-Napoca,  jud. Cluj) și T.G (are domiciliul în, jud. Sălaj, locuind efectiv pe raza localității Căprioara la staulul de oi pe care le păstorește) și cei 3 copii ai lor: F.D.S (în plasament la asistent maternal profesionist), în vârstă de 14 ani, F, M. V (în executarea unei pedepse privative de libertate) în vârstă de 17 ani, F.M (care locuiește singură în comuna Panticeu, jud. Cluj) în vârstă de 20 ani Inculpata F.M expune faptul că este vizitată des de către tatăl ei T.G.  De obicei acesta o caută la domiciliu seara. Precizează că tatăl ei i-a solicitat să întrețină raporturi sexuale (întrebând-o “‘îmi dai pizda?”) începând cu luna decembrie 2020. Astfel aceasta descrie un episod în care în data de 06.12.2020, în jurul orelor 19:30, tatăl ei s-a prezentat la domiciliul ei bătându-i in geam, aceasta i-a deschis și inculpatul a intrat și la un moment dat a întrebat-o “‘îmi dai pizdă?”. fiind refuzat iar apoi a plecat.
F.M menționează că în data de 19.12.2020, în jurul orelor 17:00, din nou a fost vizitată de către inculpat, care era beat. După ce i-a făcut o cafea, la un moment dat a întrebat-o “îmi dai pizdă?”. În continuare inculpata F.M expune că a văzut cum tatăl și-a scos penisul și a început să îl maseze în prezența ei până a avut erecție. Acceptând tacit să întrețină raporturi sexuale cu inculpatul, M. menționează că “‘m-am așezat în șezut pe pat, acesta după ce a stins lumina, mi-a dat pantalonii și chiloții jos, s-a urcat peste mine și m-a penetrat de mai multe ori, până când s-a terminat pe lenjeria patului.” F.M detaliază că același tip de raporturi sexuale s-au consumat și la începutul lunii ianuarie 2021, la mijlocul lunii martie 2021, la începutul lunii aprilie 2021 și aproape în fiecare seară în perioada iunie 2021-iulie 2021.

Totodată, inculpata B a mai arătat faptul că ultimul ciclu menstrual l-a avut înainte de a avea raportul sexual neprotejat cu tatăl ei. în cursul lunii aprilie 2021 văzând că îi întârzie ciclul menstrual a decis să își facă un test de sarcină care a ieșit pozitiv. Tot aceasta precizează că în luna iunie 2021 a decis să se ducă la tatăl ei, la staulul de oi din extravilanul localității Căprioara, jud. Cluj, după ce în prealabil a discutat cu el prin telefon cel din urmă solicitându-î să îl viziteze. Ajunsă acolo F.M i-a relatat că este însărcinată, T.G făcând precizarea “‘copilul poate fi al meu!!! începând să plângă”. Inculpații s-au înțeles că după ce o  nască copilul o -l dea spre adopție. B precizează că din luna iunie 2021 și până în dată de 22.07.2021 a locuit efectiv la colibă de oi alături de tatăl ei, perioada în care ” aproape în fiecare seară am întreținut raporturi sexuale, de comun acord, neprotejate, tată terminându- se în mine“, relatează sursa citată mai sus.

Întreaga poveste poate fi citită integral AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Primăria Cluj-Napoca anunță colectarea brazilor de Crăciun

Primăria Municipiului Cluj-Napoca anunță că până în data de 15 ianuarie 2022, clujenii se pot debarasa gratuit de brazii de...

Închide