Ultima actualizare: 8.2.2024
Locale

Șeful Ambulanței Cluj despre operatorul 112 care a certat doi părinți

Directorul Ambulanței Cluj, Horia Simu a declarat pentru Digi24 faptul că a început deja o anchetă pentru dispecerul de la 112 care a vorbit cu părinții care au sunat pentru ajutor fiindcă fetița lor plânge și urinează sânge.

“Lipsă de comunicare între acest operator și pacientul respectiv, pentru că, în rest, ambulanța a ajuns în 10 minute, copilul a fost dus la spital, nu era o urgență majoră, dar felul cum s-a vorbit… S-a constituit o comisie de cercetare și se poate lua orice măsură, inclusiv desfacerea contractului de muncă.

Nu-i ceva plăcut și nici mie nu mi-ar plăcea să mi se vorbească așa”, a afirmat șeful Ambulanței Cluj, Horia Simu pentru Digi24.

A treia încercare a fost cu noroc.

Tatăl fetiței a declarat tot pentru Digi24 că înregistrarea publică este prima conversație și că toate cele 3 conversații s-au desfășurat în aceeași manieră. Doar la al treilea apel, operatorul a trimis o ambulanță care a ajuns după o jumătate de oră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
A spionat telefonul fostei și a ajuns pe mâna celor de la DIICOT

Colegii de la ProtalSM informează despre un caz șocant din județul Bihor. Un tânăr sătmărean, condamnat la închisoare pentru că...

Închide