Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

Bryan Adams va concerta la Cluj. Prețul unui bilet la eveniment

Bryan Adams ajunge în municipiul Cluj-Napoca, pe data de 11 noiembrie. Artistul va cânta pe BTarena alături de fanii săi hiturile care l-au făcut celebru.

La câteva zile după împlinirea vârstei de 60 de ani, artistul canadian va urca pe scena din Cluj-Napoca, unde va încânta publicul cu melodii precum: „Have you Ever Really Loved a Woman”, „Please Forgive Me”, „Everything I Do”.

Adams se află într-un turneu de promovare a noului album “Shine a Light”.  Turneul a început în 25 februarie 2019.

Biletele vor fi puse în vânzare miercuri, 28 august, pe Eventim.ro, precum și în rețeaua magazinelor partenere – Vodafone, Telekom, Diverta, Cărturești, Carrefour și benzinăriile OMV.

Prețurile biletelor variază între 129 și 399 lei

Bryan Guy Adams

Bryan Guy Adams OC OBC este un cântăreț, cantautor, chitarist, compozitor, filantrop, fotograf, muzician, producător muzical și activist canadian.

Adams a ajuns să fie cunoscut în Canada și Statele Unite ale Americii Statele Unite ale Americii cu albumul său Cuts Like a Knife. După numai un an a devenit un star mondial cu albumul său din 1984 intitulat Reckless.

Ordinul Canadei

Interpretul a primit Ordinul Canadei pentru contribuția adusă muzicii și pentru activitățile sale filantropice. Compozițiile sale au fost nominalizate de trei ori la Oscar.  Odată în anul 2007, și la Globurile de Aur, pentru a cincea oară, pentru piesa din filmul Bobby

17 martie 2008 este data la care artistul a lansat albumul `11`, iar primul extras `I thought I`d seen everything` se bucură de un mare succes.

Marea sa pasiune o reprezintă fotografia, iar lucrările sale au fost publicate în ediția britanică Vogue, în L`uomo VogueVanity FairHarper`s BazaarEsquire și multe altele.

Ca fotograf, Bryan a lucrat cu Robert PlantJoss StonePlacido DomingoCeline DionMobyAmy Winehouse și Morrisey.

PortalCJ vă ține la curent cu desfășurarea evenimentului!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
VIDEO. PSD Cluj acuză: „Drumul Ruşinii” – DJ 107 M – intră în toamnă distrus. E ciuruit de gropi!

PSD Cluj acuză Consiliul Județean Cluj că nu a luat măsuri de reabilitare a drumului județean DJ 107 M, considerat...

Închide