Ultima actualizare: ieri, 10:08
Locale

VIDEO. PSD Cluj acuză: „Drumul Ruşinii” – DJ 107 M – intră în toamnă distrus. E ciuruit de gropi!

PSD Cluj acuză Consiliul Județean Cluj că nu a luat măsuri de reabilitare a drumului județean DJ 107 M, considerat a fi „Drumul Ruşinii”, situat în zona turistică a Munţilor Apuseni, din județul Cluj.

“Drumul Ruşinii” intră în toamnă distrus, de la intrarea în Băişoara şi până în Iara drumul fiind ciuruit de gropi din metru în metru.

„Intrăm treptat în sezonul rece şi situaţia este aceeaşi ca în anul trecut, sunt tronsoane unde ploile de toamnă transformă DJ 107 M într-un drum de car, plin de gropi şi mlăştinos. Este un DEZASRTU pentru viaţa de zi cu zi a clujenilor din Luna de Sus, Săvădisla, Băişoara şi Iara. Despre turism ce putem să mai vorbim, cu un asemenea drum? Ne facem de ruşine în Cluj, ne facem de ruşine în România, ne facem de ruşine în Europa! Consiliul Judeţean Cluj a pus cruce turismului în zonă…

Cât despre reabilitarea unor tronsoane din DJ 107 M, sunt deja distruse şi probabil în opt – zece luni drumul va fi ciuruit de gropi ca înainte. Este adevărat că recepţia drumului nu a fost efectuată dar oare Alin Tişe şi consilierii judeţeni nu pot să meargă în teren să observe cum aruncăm pe geam banii clujenilor?”, a declarat deputatul Horia Nasra, preşedintele PSD Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
FOTO. Turişti din Cluj rătăciți în munții Gutâi, după o drumeţie de 7 ore

Un grup de 11 montaniarzi din Cluj, printre care şi copii, s-au rătăcit prin munţii, undeva între judeţele Satu Mare...

Închide