Ultima actualizare: azi, 10:08
Locale

Suplimentare cu 15% a mijloacelor de transport în comun la începerea anului universitar la Cluj

Compania de Transport Public Cluj–Napoca SA anunță suplimentarea numãrului mijloacelor de transport în comun cu înca 15%, începând cu data de 30.09.2019, odatã cu începerea noului an universitar si a intensificarii activitãtii în majoritatea unitãtilor economice din municipiul Cluj-Napoca.

”Reamintim ca precedenta majorare a numărului mijloacelor de transport scoase în circulatie, de cca 25%, a avut loc începand cu data de 09.09.2019”, au declarat pentru portalcj.ro reprezentanții CTP.

Ce facilități au studenții clujeni

Compania precizează că pe baza HCL 670/2018, HCL 1008/2018 și HCL 7/2019, studenții posesori ai unuia din cardurile nebancare Studcard, Isic, Euro<26, Omnipass, A card/A kártya si City Card Student, înmatriculați la zi-buget la universitățile de stat, cu vârsta de maxim 26 ani, beneficiază de abonament gratuit pe două linii, iar cei la zi-taxa înmatriculați la universitățile de stat și private acreditate beneficiază, la prețul de 35 lei, de abonamente pe doua linii, diferența de 50% fiind suportată de Primăria Municipiului Cluj-Napoca.

De asemenea, doctoranzii de la universitățile de stat beneficiază de reducere la transport pe 1 linie (35 lei), pe baza listelor întocmite de universități.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Primărița din Chinteni îi ceartă pe săteni, nu știu să colecteze selectiv

Primărița comunei Chinteni, Lucia Suciu, îi ceartă pe locuitori că nu știu să colecteze selectiv deșeurile și le explică greșelile...

Închide