Ultima actualizare: 18.6.2024
Naţionale

Studenții de la UBB ies astăzi în stradă pentru a protesta

Studenții de la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca ies astăzi în stradă astăzi începând cu ora 16:30 pentru a protesta împotriva revenirii la cursuri fizic. 

Organizațiile studențești din Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca organizează astăzi, începând cu ora 16:30, „un protest față de recentele acțiuni ale Ministerului Educației” privind activitatea față în față, potrivit unui anunț al Organizaţiei Studenţilor din UBB (OSUBB), informează Edupedu.

„Anunțul Ministerului Educației, privind revenirea în totalitate la învățământul fizic, a reprezentat o serie de declarații haotice, care au bulversat întreaga comunitate Universitară”, conform reprezentanților studenților din Cluj.

Astfel, ei susțin ca decizia să fie luată de universitate, nu de minister: „Mai mult, să se analizeze capacitatea de cazare, domeniile de studiu ale universității, cadrele didactice disponibile și aparatura necesară pentru a oferi educație calitativă, nu grăbită”.

Sorin Cîmpeanu a anunțat inițial că universitățile trebuie să revină la cursuri cu prezență fizică de la încheierea stării de alertă pentru că nu mai au cadru legal pentru a continua online.

SURSĂ: G4Media.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Naţionale
FOTO. Tânăr din județul Cluj, dat dispărut! L-ați văzut?

Poliţiștii din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Dej au fost sesizați cu privire la faptul că, la data de 8...

Închide