Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

VIDEO LIVE. Restaurantele din Iulius Mall s-au redeschis. Marea dezinfecţie s-a finalizat!

Restaurantele din Iulius Mall s-au redeschis astăzi. Marea dezinfecţie s-a finalizat, spaţiile au fost igienizate, astfel că astăzi după amiaza deja au apărut primii clienţi.

Administrația Iulius Mall a anunţat că a decis ca împreună cu operatorii de restaurante din food court, să demareze operațiuni preventive și suplimentare de igienizare, dezinfectare și dezinsecție.

Totodată, a fost derulată o procedură de verificare a procesului tehnologic de preparare a alimentelor în restaurantele din food court.

În toată această perioadă, locațiile din food court și-au întrerupt temporar activitatea pe partea de preparare a alimentelor.

Operaţiuni de două ori pe lună la Iulius Mall

Iulius Mall a mai anunţat că operațiunile de dezinsecție, dezinfecție și deratizare sunt realizate cu o frecvență sporită, mai exact, de două ori pe lună în zona de food court, incluzând spațiile operatorilor, sala de mese, grupurile sanitare din proximitate și alte spații comune. Aceste lucrări sunt efectuate cu o firmă externă, autorizată să furnizeze servicii profesionale de dezinsecție, dezinfecție și deratizare.

De asemenea, operatorii realizează lucrări individuale de dezinsecție ori de câte ori consideră necesar, suplimentar față de intervalele prevăzute de lege.

Zilnic, după finalizarea programului, în zona food court se efectuează operațiuni complete de curățenie și degresare, atât în spațiile închiriate, cât și pe cele comune.

Măsura a venit chiar a doua zi după ce inspectorii de la Protecţia Consumatorului au închis restaurantele de la VIVO Cluj Napoca, după ce au descoperit colonii de gândaci în zona restaurantelor.

Puteţi vedea cum se prezintă Iulius Mall după redeschidere, din înregistrarea live făcută de PortalSM la faţa locului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Europarlamentarul Daniel Buda, membru al Grupului PPE din PE: ’’Premierul Viorica Dăncilă trebuie să își asume rușinea în care a afundat România din cauza respingerii nominalizării Rovanei Plumb în PE!’’

Europarlamentarul Daniel Buda, membru al Grupului PPE din PE, consideră că premierul Viorica Dăncilă trebuie să își asume rușinea în...

Închide