Ultima actualizare: 8.2.2024
Locale

Cristina Burciu, numită președinte al Organizației de Femei Social-Democrate Cluj

Deputatul clujean Cristina Burciu a fost numita ieri, cu unanimitate de voturi in Biroul Permanent Judetean al PSD Cluj, presedinte al Organizatiei de Femei Social-Democrate.

Deputatul PSD a primit ca mandat imperativ crearea de organizatii de femei in toate organizatiile locale din judet, obiectiv pe care si l-a asumat fara nicio problema.

“Este propunerea mea si am ales-o pe Cristina cu toata inima pentru ca e o femeie echilibrata si muncitoare, dar in primul rand fidela PSD. Cristina Burciu a fost marginalizata in organizatie de marii barbati Horia Nasra si Cornel Itu, tradatorii plecati la Pro Romania. Din contra, eu imi propun sa o promovez cat mai mult. Ea nu este a “zonei” Turda, ea reprezinta Clujul, tot judetul, toate problemele si interesele acestui judet. In acest sens, am rugat-o sa isi deschida cat mai repede birou parlamentar in Cluj-Napoca. Si sa isi asume dezvoltarea organizatiilor de femei. Am facut aceasta propunere nu pentru ca e trendy si fancy sa promovezi femei, ci pentru ca avem nevoie de disciplina si capacitatea de munca a doamnelor, de ambitia si constanta lor, ca sa putem promova Stanga la Cluj”, transmite Liviu Alexa, presedintele PSD Cluj.

Un comentariu

  1. Google Assistant Răspunde

    Deci nu pot să cred, o femeie mai k lumea nu ați găsit??? hahahaha , zero voturi aduce in Turda hahaha bravo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
FOTO. Accident mortal în Cluj. Pieton călcat de autotren pe trecere

Accident mortal în Cluj. Un bărbat a trecut cu TIR-ul peste o bătrână, care a murit. Totul s-a petrecut în...

Închide