Ultima actualizare: azi, 10:08
Locale

Apartamentele vechi din Cluj-Napoca sunt mai scumpe decât cele noi

După un plus de 1,2% în luna august, apartamentele noi şi vechi disponibile spre vânzare în România s-au apreciat şi în septembrie, dar avansul a fost de doar 0,6%, la un preţ mediu naţional de 1.272 euro/mp, faţă de 1.264 euro/mp la finele verii, anunţă imobilare.ro.

În Cluj-Napoca marja de creştere a preţurilor s-a situat, în septembrie, la egalitate cu cea consemnată la nivel naţional: apartamentele costă, per ansamblu, cu 0,6% mai mult decât la finele lui august, respectiv 1.640 de euro pe metru pătrat util, faţă de 1.631 de euro pe metru pătrat. Cele două segmente de piaţă analizate au avut, în mod interesant, evoluţii contrastante: locuinţele din blocurile vechi s-au apreciat cu 1,8% (de la 1.627 la 1.656 de euro pe metru pătrat), în vreme ce unităţile locative nou-construite s-au ieftinit cu 0,9% (de la 1.636 la 1.622 de euro pe metru pătrat). Apartamentele vechi din Cluj-Napoca sunt, astfel, din nou, mai scumpe decât cele noi, potrivit Digi24.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Cristina Burciu, numită președinte al Organizației de Femei Social-Democrate Cluj

Deputatul clujean Cristina Burciu a fost numita ieri, cu unanimitate de voturi in Biroul Permanent Judetean al PSD Cluj, presedinte al Organizatiei...

Închide