Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

FOTO. Accident cu 10 morţi în România. Un TIR a dat peste un microbuz

Accident cu 10 morţi azi dimineaţă în România. Accidentul grav de circulaţie s-a produs pe DN 2A Slobozia-Urziceni, în zona localităţii Sfântu Gheorghe, comuna Balaciu, între un TIR şi un microbuz de transport pasageri. Şoferul TIR-ului a intrat pe contrasens, intrând în plină coliziune cu microbuzul de călători.

În total 10 oameni au murit și 7 răniți. Nouă persoane au decedat pe loc. A zecea persoană decedată intrase în stop cardio-respirator în timp ce era transportată către București.

S-a încercat resuscitarea victimei la fața locului, dar din păcate fără succes.

La faţa locului au acţionat de urgenţă peste 40 de pompieri, paramedici SMURD şi personal medical al Serviciului Ambulanţă cu 19 autospeciale de intervenţie şi ambulanţe.

Accident cu 10 morţi în România – Cine sunt pasagerii microbuzului

Microbuzul a plecat în cursul dimineții din localitatea Munteni-Buzău, din județul Ialomița şi avea ca destinație Bucureștiul.

Pasagerii urmau să ajungă la muncă. Erau navetiști care lucrau la un supermarket din Capitală. Accidentul s-a produs la scurt timp după ce microbuzul a plecat la drum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
FOTO. Motociclist lovit de o mașină pe Calea Florești

Un motociclist a fost lovit de o mașină pe Calea Florești din municipiul Cluj-Napoca. Incidentul s-a petrecut cu puțin timp...

Închide