Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

Loterii online populare in Romania

In mediul online exista numeroase cazinouri online unde poti participa acum la extrageri loto din intreaga lume. Pentru a-ti incerca norocul ai la dispozitie zeci de loterii internationale, precum Franta Keno, Polonia Multi, Italia Win for Life, Grecia Kino si multe altele, chiar si extrageri de tipul 6 din 49 cu care am fost obisnuiti de-a lungul timpului la Loteria Romana.

Daca esti interesat sa afli care sunt cele mai populare extrageri loto la care poti participa pe internet in momentul de fata, iata o parte dintre ele in lista de mai jos:

Franta Keno 20/70

Loto Franta Keno, mai precis extragerea 20/70 este una din cele mai indragite si populare loterii din Europa, fiind un joc cu o vechime de peste 25 de ani in Franta. La Franta Keno au loc cate 2 extrageri in fiecare zi, la ora 14:30 si la ora 21:30 ora Romaniei.

Mizele cu care poti juca un bilet la Franta Keno incep de la numai 1 RON la majoritatea cazinourilor online, iar extragerile zilnice sunt atractive. Sunt extrase 20 de numere dintr-un total de 70 disponibile, iar pentru acest gen de loterie poti plasa bilete urmand diferite strategii de pariere pentru a-ti creste sansele de castig.

Asadar, loteria Franta Keno 20/70 a intrat treptat in randul celor mai populare loterii in Romania si poate fi o optiune interesanta pentru a te distra si a-ti incerca norocul la jocul de loto.

Grecia Kino 20/80

Grecia Kino este una din cele mai celebre loterii de tip Keno, fiind foarte indragita si in Romania, de asemenea. Extragerile celor 20 de numere castigatoare din totalul de 80 au loc zilnic, la fiecare 5 minute.

Practic, oricand ai chef si doresti sa iti incerci norocul la loto poti intra in contul tau de jucator si poti paria online la aceasta loterie, afland imediat daca ai castigat sau nu. Extragerile la Grecia Kino sunt organizate incepand cu ora 9 dimineata si pana seara tarziu la ora 22:00.

Multi Polonia 20/80

Cele doua extrageri loto Multi din Polonia sunt si ele destul de populare si cunoscute de catre jucatorii romani. Prima extragere se petrece zilnic la ora 15:00, iar a doua are loc la ora 22:50.

Fiecare extragere de tip Keno ofera 20 de numere norocoase din totalul de 80 ale loteriei. Extragerile ofera cote bune la castig, iar rezultatele sunt aproape imediat afisate dupa ce extragerea a avut loc. Multi jucatori din Romania sunt de parere ca se pot obtine castiguri destul de bune la loteria poloneza online.

Keno Polonia 20/70

Keno 20 din 70 este o alta loterie poloneza, una din cele mai apreciate loterii europene, de altfel. Si pe platformele online de jocuri din Romania apare aceasta loterie, care ofera cote satisfacatoare norocosilor care intuiesc numerele castigatoare.

Cele 20 de numere din totalul de 70 sunt extrase la fiecare 4 minute. Ca orice loterie de tip keno, Polonia Keno este folosita deseori de jucatori pentru aplicarea unor strategii cunoscute precum Martingale, Fibonacci sau altele.

Primele extrageri la loto Polonia Keno 20/70 sunt programate la ora 07:30 dimineata, iar apoi au loc extrageri la fiecare 4 minute pe tot parcursul zilei, ultima fiind programata pentru ora 00:54.

Italia Win for Life 10/20

Italia Win for Life este tot o loterie de tipul 10/20, cunoscuta uneori si sub denumirea de „Classico”. Foarte populara printre jucatorii romani, aceasta extragere este considerata o loterie cu sanse excelente de castig, deoarece sunt extrase 10 numere din 20, deci este o loterie potrivita daca urmaresti castiguri mai mici, dar mai dese.

Extragerile la aceasta loterie italiana au loc zilnic, din ora in ora, in intervalul 08:00 – 23:00.

Slovacia Keno 20/80

Slovacia Keno este de asemenea o loterie de tipul 20 din 80. Extragerile au loc aici non-stop, din 5 in 5 minute, in fiecare zi. Loteria din Slovacia a devenit tot mai cunoscuta si apreciata de jucatorii din Romania, desi nu are inca popularitatea loteriilor din Grecia sau Polonia, de exemplu.

Extragerea Slovacia Keno este prezenta in oferta majoritatii cazinourilor online cu licenta din Romania.

Avantajele de a juca loto online

Loteriile online sunt tot mai iubite, iar jocul de loto a urcat incet si sigur in preferintele pasionatilor de gambling de pretutindeni. Exista diferite motive bine intemeiate pentru care merita sa iti incerci si tu norocul la loteriile internationale, asta daca nu ai facut-o deja:

  • Jocul de loto online este simplu de inteles si de jucat si nu ai nevoie de timp de acomodare
  • Poti sa te distrezi la extrageri loto din confortul casei sau de oriunde te-ai afla, direct de pe mobil
  • Beneficiezi de bonusuri de bun venit, precum si de alte oferte promotionale la loto online
  • Oferta de loterii este extrem de bogata si vei putea alege din zeci de loterii din intreaga lume
  • Mizele minime acceptate incep de regula de la numai 1 RON, deci te poti distra indiferent de buget
  • Cotele oferite la castig sunt excelente si poti inregistra castiguri frumoase fara o investitie prea mare de bani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Trei motive să alegi Ștrandul Tășnad ca destinație de concediu în această vară

Ștrandul Termal Tășnad se impune tot mai mult, de la an la an, ca și destinația preferată a românilor din...

Închide