Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

FOTO. Doi tineri misterioşi fură din autobuze! Fata poartă o perucă

Doi tineri misterioşi fură din genţi şi poşete pe mijloacele de transport în comun din Cluj-Napoca. Fata poartă o perucă şi este însoţită de un alt tânăr cu glugă pe cap. Metoda este una destul de cunoscută în lumea infractorilor. Ei se înghesuie peste victime la ieşirea din mijloacele de transport, le îmbrâncesc, le deschid ghiozdanele sau poşetele în timp foarte scurt şi scot de apucă. De multe ori persoanele care rămân fără portofele sau bunuri descoperă foarte târziu ce s-a întâmplat!

Redăm în continuare mărturia unei persoane:

ATENȚIE cei care călătoriți cu mijloacele de transport în comun! Doi indivizi( o tipă care aseară, cel puțin, purta o perucă mov, și un tip căruia greu am putut să-i văd fața, pentru că purta o glugă și-și ținea capul mai mereu în jos, cum se vede și în poză), au făcut schema clasică înainte de a fura din ghiozdane sau genți (aceea de a se împinge, deși era destul de gol busul), și, împingându-mă, tipa a încercat să-mi deschidă ghiozdanul.

M-am prins repede despre ce e vorba și am atenționat-o, ca sa audă toți călătorii din acel moment. Sigur că nu-mi țin telefonul și portmoneul într-un loc în care ar putea fi ușor luate și nici nu a apucat să deschidă prea mult fermoarul…….dacă o făcea cu siguranță anunțam șoferul și chemam poliția!

Eu m-am gândit să atenționez lumea pe acest grup ( sunt convinsă că merg pe mai multe linii de bus/tramvai/troleu) și le-am făcut o poză, cât și cum am reușit. Sper să reușiți să-i identificați, în caz că-i vedeți prin mijlocul de transport în comun, să-i evitați și să fiți vigilenți la bunurile voastre!”

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Persoană cu handicap blocată în mijlocul şoselei. Poliţia n-a ajuns nici după 2 ore

Un clujean a relatat astăzi, pe un grup de Facebook, ce a păţit pe drumul spre Huedin, când a găsit...

Închide