Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

Persoană cu handicap blocată în mijlocul şoselei. Poliţia n-a ajuns nici după 2 ore

Un clujean a relatat astăzi, pe un grup de Facebook, ce a păţit pe drumul spre Huedin, când a găsit o maşină oprită între benzile de urcare. El a oprit să vadă ce se întâmplă şi a descoperit că persoanele blocate erau cu handicap. A cerut ajutorul Poliţiei, dar nici după două ore n-a ajuns nimeni.

Redăm relatarea bărbatului:

Astăzi in drumul meu spre Oradea, am întâlnit o masina defecta oprita in mijlocul drumului, mai exact pe Dumbrava, (iesire din Capusul Mic spre Huedin). Masina era oprita pe mijlocul celor 2 benzi de urcare, iar la volan era un domn in vasta de 70 de ani. Domnul suferea de handicap si probleme cardiace. Ca ori ce OM, m am oprit sa întreb daca are nevoie de ajutor! Impreuna cu domnul, in masina, mai era sotia si fica dansului (si ele cu handicap).. Întrucât era un pericol, am sunat la 112, solicitând un echipaj de la rutiera, ca sa dirijeze circulația si sa rezolve oarecum problema. Doamna de la 112 mi a facut legatura cu postul de politie de la Gilau (cred, sau Huedin). Domnul polițist, FOARTE FOARTE AMABIL, ma pus sa ii explic ce sa întâmplat, iar dupa ce i am explicat, mi a răspuns sec ” o sa vina un echipaj”. Așteptând echipajul, m am echipat corespunzător cu vesta reflectorizanta si cu triunghiul reflectorizant si am inceput sa dirijez traficul. ( de parca eu eram de la rutiera)! După aproape 2 ore de așteptări, NU a venit nici un echipaj!

“Norocul meu” a fost ca din spre Huedin venea o ambulanta privata, pe care am oprit-o solicitândui ajutorul, întrucât domnul de la volan nu era prea bine.

Băiatul (Bogdan, pe aceata cale tin sa ii mulțumesc) m a ajutat sa trag masina avariata de pe mijlocul drumului, si sa il stabilizeze pe domnul care era la volanul ei. Într-un final am reusit sa gasim si o platforma care sa mute masina.
Dupa cele aproape 2 ore jumătate petrecute pe drum povestea a avut un happy end. Toata lumea era ok.
Prin aceata postare tin sa ii mulțumesc Poliției Romane pentru increderea si siguranta acordata si pentru modul de intervenție, adica NICIUNUL!

Ma întreb , daca masina avariata era lovita de vreun camion si la volanul ei era un bunic deal unui polițist ce se întâmpla!? Daca la volan era bunicul sau tatăl unuia dintre noi ceilalți participanți la trafic se oprea cineva?!
Am uitat sa precizez ca domnul de la volanul mașini avariate nu era cetatean roman.
Daca noi nu ajutam intre noi, cine ne ajuta?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Cluj, 1940-1941

O carte poştală (arhiva portalcj.ro) cu imaginea Clujului anilor 1940-1941, când oraşul era cedat Ungariei, în urma Diktatului de la...

Închide