Ultima actualizare: 5.5.2023
Locale

FOTO. Minoră dispărută în județul Cluj. Poliția cere ajutorul populației!

UPDATE. Minoră dispărută în județul Cluj. Poliția a anunțat în urmă cu câteva minute că minora a fost găsită! Se fac cercetări pentru stabilirea tuturor circumstanțelor care au condus la lipsa acesteia de la domiciliu în perioada aceasta.

ȘTIREA INIȚIALĂ: O minoră în vârstă de 16 ani, din comuna Cojocna, județul Cluj, a plecat ieri dimineaţă la şcoală, în Cluj-Napoca, şi nu a mai revenit la domiciliu. Dacă o vedeţi, nu ezitaţi să apelaţi gratuit 112 pentru a anunţa imediat Poliţia!

Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că la data de 4 octombrie a.c. minora GAŞPAR SONIA în vârstă de 16 ani, din Cojocna, a plecat la şcoală în Cluj-Napoca şi nu a mai revenit la domiciliu.
În prezent are telefonul închis, ultima discuţie avută cu părinţii fiind ieri, după-masă, când minora s-ar fi aflat pe drumul spre casă.

Minoră dispărută în județul Cluj. Semnalmentele persoanei dispărute :

SEMNALMENTE – înălţime aproximativ 150 cm, circa 50 de kg, ochi verzi, păr şaten, cicatrice pe antebraţul mâinii stângi.

La data plecării purta o geacă de blugi de culoare albastru, bluză roz, pantaloni de blugi albaştri, pantofi sport de culoare albastru deschis.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre minoră sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
FOTO. Șapte bărbați prinși cu droguri de risc pe Aeroportul Cluj – Napoca

 Șapte bărbați prinși cu droguri de risc pe Aeroportul Cluj - Napoca.Şapte cetăţeni străini, proveniţi din  Spania, Italia, Lituania, Marea...

Închide