Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

VIDEO. Ceartă la Primăria Cluj-Napoca! Taximetriştii, supăraţi pe “rechinii” de la Aeroport

Ceartă la Primăria Cluj! Taximetriştii, supăraţi pe “rechinii” de la Aeroport. Taximetriștii clujeni au participat azi la Primărie la o dezbatere publică pe marginea noului Regulament de taxi care va intra în vigoare de la 1 ianuarie 2020, și au fost de acord a mașinile să aibă Euro 5 de la 1 ianuarie 2022 și să fie dotate cu POS, pentru plata cu cardul, de la 1 martie 2021.

Primarul Emil Boc, prezent la dezbatere, a precizat că noul regulament va fi aprobat săptămâna viitoare în Consiliul Local Cluj-Napoca, iar discuțiile despre majorarea tarifelor, cerută de taximetriști, va avea loc după.

La finalul dezbaterii, taximetriștii au început să se certe pe tema situației de la Aeroportul Internațional Cluj-Napoca, în condițiile în care unii au susținut că acolo trebuie o reglementare și intervenția drastică a Poliției Locale, deoarece sunt mulți ”rechini” care fac legea, în timp ce alții au susținut că nu este nicio problemă.

”Suntem perfect în regulă, avem printre cele mai bune mașini din Cluj, vorbim minim o limbă străină toți șoferii, despre ce vorbim? De ce să fim amendați?”, a spus unul dintre taximetriști.

Primarul Emil Boc, care părăsise sale, s-a întors pentru a calma spiritele, spunând că este inadmisibil ca la o dezbatere publică să existe astfel de comportamente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
FOTO. Minoră dispărută în județul Cluj. Poliția cere ajutorul populației!

UPDATE. Minoră dispărută în județul Cluj. Poliția a anunțat în urmă cu câteva minute că minora a fost găsită! Se...

Închide