Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

FOTO. Preşedintele PSD Cluj, Liviu Alexa, taxat urât pentru LIVE-ul despre jurnaliştii clujeni

Preşedintele PSD Cluj, Liviu Alexa, a fost taxat urât pe propria sa pagină de Facebook după LIVE-ul în care i-a făcut papagali şi boschetari pe jurnaliştii clujeni. Comentariile au curs, şi din câte se poate observa, comentatorii nu s-au ascuns după perdea. Redăm print screen-urile de pe pagina de facebook a liderului PSD Cluj, fără comentarii. Am ascuns numele celor care au postat comentariile şi înjurăturile. Pentru autenticitate, puteţi să consultaţi profilul de Facebook al acestuia.

Amintim că preşedintele PSD Cluj, Liviu Alexa, le-a răspuns, într-un live pe Facebook, jurnaliştilor care au transmis astăzi o scrisoare deschisă preşedintelui PSD Viorica Dăncilă, în care îi face papagali şi jurnalişti.

„De dimineaţă, marea asociaţie a papagalilor de presă din Cluj compusă din boschetari, aşa e degeaba vă supăraţi, sunt nişte boschetari de presă…” şi-a început Liviu Alexa discursul.

El a arătat că probabil Viorica Dăncilă a aruncat scrisoarea la gunoi.

„Au trimis doamnei Dăncilă o scrisoare deschisă despre, văleu!, despre nesimţitul de Alexa care vorbeşte ca un măgar şi îi jigneşte pe jurnalişti. Bă nene, care jurnalişti mă? Care jurnalişti? Eu sunt jurnalist, da?. Probabil după ce doamna Dăncilă a citit acea hârtie a aruncat-o la coşul de gunoi”, a spus Alexa.

Ironic, el le-a spus jurnaliştilor să trimită scrisoarea şi preşedintelui Rusiei, Vladimir Putin sau preşedintelui SUA, Donald Trump.

„Am vrut să mă sinucid pentru că mi-am dat seama că oameni de aceştia atât de realizaţi pur şi simplu mă detestă, numai că m-am gândit că am o carieră în spate, am un copil (…)”, a spus Alexa după care continuă să îşi expună părerea despre jurnalişti.

Reamintim că Asociația Profesioniștilor din Presă Cluj (APPC) a transmis astăzi o scrisoare deschisă către președintele PSD, Viorica Dăncilă, membrii Comitetului Executiv al PSD, prin care condamnă comportamentului preşedintelui filialei clujene, Liviu Alexa. Scrisoarea a fost trimisă scrisoarea şi tuturor parlamentarilor PSD.

Redăm în continuare print screen-urile:

Un comentariu

  1. presa online Răspunde

    E un patron de presa libist ce ar face orice pentru bani, ar vinde-o si pe ma-sa. Slugile cand sunt bagate in seama au impresia ca au ajuns zeii pamantului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Autumnalia Studențească – Festival de Modă organizat de Casa de Cultură a Studenților Cluj-Napoca

Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca organizează în data de 11 octombrie 2019, începând cu ora 19.00, în Sala...

Închide