Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

Autumnalia Studențească – Festival de Modă organizat de Casa de Cultură a Studenților Cluj-Napoca

Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca organizează în data de 11 octombrie 2019, începând cu ora 19.00, în Sala Transilvania a instituției, Festivalul de Modă al Casei de Cultură a Studenților Cluj-Napoca, sub conceptul intitulat ”Autumnalia Studențească”, care va cuprinde mai multe evenimente cultural-artistice dedicate tinerilor și studenților, ce vor avea loc în această toamnă, la Casa de Cultură a Studenților.

Evenimentul este coordonat de Lucian Revnic, referent cultural și regizor artistic și se bucură, ca în fiecare an, de parteneriatul cu studenții din cadrul Universității de Artă și Design Cluj-Napoca, scopul acestuia fiind promovarea tinerilor creatori talentați, egalitatea de șanse în rândul tinerilor, implicarea socială a studenților.

Bineînțeles că sunt așteptați să participe la seara dedicată modei, aici, la Casa de Cultură a Studenților, toți clujenii pasionați de frumos și de arta vestimentară, care vor putea admira frumusețea creațiilor vestimentare ale brandurilor LA DONNA – Luxury Design Fashion, URMA, LUMINIȚA BALAZS Fashion, XENIA, MIHNEA COVACI, purtate cu grație pe podium de superbele manechine ale Agenției Euromodels (coordonator Lili Mihacea).

Trupe și artiști vocali invitați

Atmosfera serii va fi completată de momente artistice speciale, susținute de artiștii vocali invitați – Andra Cocian, Ciprian Nykita și Hermina Hotca, precum și de trupa de jazz JUMP JAZZ BAND, coordonată de prof. Ștefan Vannai și trupa Funk’n FETISH.

”Festivalul de Modă se înscrie în calendarul de acțiuni al Casei de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca pe anul 2019 și are ca scop promovarea culturii și activităților vocaționale, promovarea creatorilor de modă studenți  din centrul universitar Cluj-Napoca, prin intermediul spectacolelor studențești de calitate. Ca în fiecare an, sunt convins că și această ediție va fi una de succes, care implică tinerii într-un domeniu de interes pentru ei și care se adresează, totodată, publicului larg, așa că îi invit pe această cale pe clujeni să vină în 11 octombrie, la Casa de Cultură a Studenților!”, a declarat pentru portalcj.ro Flavius Milășan, directorul Casei de Cultură a Studenților Cluj-Napoca.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Apartamentele vechi din Cluj-Napoca sunt mai scumpe decât cele noi

După un plus de 1,2% în luna august, apartamentele noi şi vechi disponibile spre vânzare în România s-au apreciat şi...

Închide