Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

Ajutaţi la găsirea fetei şi la prinderea suspectului! Fata de 13 ani din Băbuțiu a fost răpită de unchiul său

IGPR a anunțat în urmă cu câteva minte că polițiști au un suspect în cazul dispariției fetei de 13 ani din satul Băbuțiu, acesta fiind  un bărbat de 27 de ani pe care îl cheamă Cosmin Marian Almaș.

Potrivit IGPR, bărbatul ar fi unchiul fetei cu care ar fi plecat aceasta.

”În 20.10.2019, ora 17:57, numita Puica Cristina, domiciliată in comuna Vultureni, sat Băbuțiu, județul Cluj, a sesizat prin 112, despre faptul că în aceeași zi, în jurul orei 15:00, fiica sa, Puica Daria Cristina, de 13 ani, în timp ce se deplasa cu un autoturism condus de numitul Lingurar Alexandru, pe raza localității Băbuțiu, comuna Vultureni, la un moment dat, întâlnindu-se pe stradă cu numitul Marian Cosmin Almaș de 27 ani, domiciliat în com. Vultureni, sat Băbuțiu – înălțime 1,70 m, greutate 75 kg, constituție atletică, unchiul numitei Puica Daria-Maria, acesta a oprit autoturismul, moment în care fără nici un motiv, a deschis portiera autoturismului unde se afla minora și împotriva voinței ei a tras-o afară din autoturism și au plecat într-o direcție necunoscută”, au spus polițiștii.

La acțiunile de căutare participă polițiști și jandarmi din Cluj.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Un container pentru locuit, transportat cu elicopterul Unității Speciale din Cluj în județul Alba

Un elicopter al Inspectoratului General de Aviație a fost solicitat de către Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Alba pentru transportul...

Închide