Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

,,Tată” din Dej arestat după ce și-a abuzat ani la rând propria fetiță

Un ,,tată” din municipiul Dej și-a abuzat ani la rând propria fetiță. Aceasta a povestit calvarul prin care a trecut timp de 4 ani de zile unei prietene care a anunțat autoritățile, potrivit Știrile ProTV

Fata, acum în vârstă de 14 ani, a povestit tot calvarul prin care a trecut unei prietene și astfel polițiștii au intrat pe fir. Individul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Potrivit anchetatorilor, acesta nu ar fi negat acuzațiile, dar nici nu și-a recunoscut fapta. O anchetă este acum în plină desfășurare.

Calvarul a început în urmă cu patru ani, când copila avea numai 10 ani. Potrivit anchetatorilor, bărbatul ar fi supus-o în nenumărate rânduri unor abuzuri greu de descris.

Totul se petrecea în locuința familiei, când acesta rămânea singur doar cu fetița lui, spun surse din ancheta. O prietenă a tinerei a rupt tăcerea când a aflat ce se întâmplă.

Andreea Vișa, purtător de cuvânt al IPJ Cluj: “Un bărbat în vârstă de 39 de ani, din municipiul Dej, a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, iar ulterior prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă, în cazul acestuia fiind dispus arestul preventiv pe o perioadă de 30 de zile”.

Bărbatul nu și-a recunoscut faptele

După ore întregi de audieri în fața procurorilor, bărbatul de 39 de ani nu a recunoscut că și-ar fi abuzat sexual fiica. Pe de altă parte, copila a intrat într-un program de consiliere și a discutat cu psihologii.

În acest caz, și cei de la Protecția Copilului s-au autosesizat, iar o anchetă este acum în plină desfășurare.

Polițiștii vor trebui să stabilească cu exactitate ce s-a întâmplat în anii de calvar ai copilei.

SURSĂ: Știrile ProTV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Ștergem Lacrimi. Ajută-ne să oferim o vacanță unui copil defavorizat

Asociația Ștergem Lacrimi a început o campanie de vară prin care un grup de aproximativ 15- 20 de copilași cu...

Închide