Ultima actualizare: 8.2.2024
Locale

Lucrări de întreţinere pe DJ 109A Vultureni-Panticeu-Recea Cristur-Dealul Jurcii

Consiliul Judeţean Cluj informează participanții la trafic și locuitorii din zonă în legătură cu faptul că pe drumul județean 109A Vultureni – Panticeu – Recea Cristur – Dealul Jurcii au demarat o serie de lucrări de întreținere ce au drept scop asigurarea unei circulații normale, în condiții de siguranță.

“Este, astfel, vizat un tronson în lungime de peste 20 de kilometri, cuprins între pozițiile kilometrice 27+650 și 48+566. Lucrările de întreţinere constau în plombări, burdușiri, reprofilarea drumului cu cilindrare cu adaos de piatră, reprofilarea drumului cu cilindrare fără adaos de material, completare acostamente, desfundarea şi curăţarea podeţelor, şanţurilor şi rigolelor și, de asemenea, așternere de covor asfaltic pe sectoare. În această fază, se execută lucrări de frezare a carosabilului deteriorat, pe direcția Vultureni-Panticeu”, informează CJ Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Lucian Bode promite să lege Aeroportul din Cluj la calea ferată

Ministrul desemnat Lucian Bode promite, potrivit Consiliului Judeţean Cluj, să lege Aeroportul Internaţional Avram Iancu Cluj de reţeaua de cale...

Închide