Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

Lucian Bode promite să lege Aeroportul din Cluj la calea ferată

Ministrul desemnat Lucian Bode promite, potrivit Consiliului Judeţean Cluj, să lege Aeroportul Internaţional Avram Iancu Cluj de reţeaua de cale ferată.

“Astăzi, Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, a purtat discuții cu domnul Lucian Bode, Ministrul desemnat al Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor și au convenit ca pe agenda acțiunilor imediate ale ministerului să se regăsească și prioritățile în transporturi ale județului Cluj. Succint, acestea sunt:

  1. Conectarea Aeroportului Internațional „Avram Iancu”din Cluj la infrastructura de cale ferată destinată transportului pasagerilor. Această investiție susținută de președintele Consiliului este extrem de importantă în conectarea întregii regiuni la aeroportul internațional, prin infrastructura de cale ferată.
  2.       Prelungirea pistei Aeroportului Internațional „Avram Iancu” din Cluj la 3.500 metri;
  3.       Împreună cu Ministerul Mediului, finalizarea devierii Someșului în cadrul dezvoltării aeroportului;

În aceste zile, Președintele Consiliului transmite prioritățile județului și celorlalți miniștri propuși ai noului Guvern, în funcție de domeniu, iar după învestirea acestuia va urmări ca solicitările județului Cluj să fie îndeplinite cât mai rapid”, informează CJ Cluj.

Lucian Bode este din Sălaj, dar a făcut studii la Cluj, master în Managementul Securităţii în Societatea Contemporană, la Universitatea Babeş-Bolyai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
FOTO&VIDEO. Dăncilă, baie de mulțime la Piața Agroalimentară din Dej

Viorica Dăncilă a făcut baie de mulțime la Piața Agroalimetară din Dej. În timpul vizitei sale în județul Cluj, președintele...

Închide