Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

Şoferiţa moartă de beată care s-a oprit într-un gard riscă 5 ani de închisoare. Ce ar merita?

Şoferiţa din judeţul Alba care, în această dimineaţa, a fost prinsă beată la volan, după ce a intrat cu maşina într-un gard, riscă până la 5 ani de închisoare, la care se pot adăuga despăgubiri pentru gardul distrus.

Potrivit IPJ Cluj, ea riscă între 1 şi 5 ani de închisoare sau amendă penală şi, dacă vor fi părţi civile în proces (proprietarul gardului), instanţa de judecată ar urma să-i impună acordarea de despăgubiri pentru prejudiciul creat.

Deocamdată, femeii i s-a întocmit dosar penal şi este cercetată pentru conducerea sub influenţa alcoolului. Permisul său de conducere este reţinut pe perioada cercetărilor.

În jurul orei 7,00 a zilei de azi, o femeie în vârstă de 46 de ani, din Poșaga, judeţul Alba, în timp ce conducea un autovehicul, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a intrat într-un gard al unui imobil din localitatea clujeană Corneşti, comuna Mihai Viteazu. Poliţiştii au stabilit că femeia se afla sub influenţa alcoolului, având o concentraţie de peste 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. Accidentul s-a soldat cu pagube materiale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
SOLD-OUT la concertul Andrei Măruță, cu o lună și jumătate înainte de eveniment

Andra reușește o performanță importantă: este primul artist din industria muzicală românească ce reușește să vândă toate biletele de la...

Închide