Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

SOLD-OUT la concertul Andrei Măruță, cu o lună și jumătate înainte de eveniment

Andra reușește o performanță importantă: este primul artist din industria muzicală românească ce reușește să vândă toate biletele de la cea mai mare sală de evenimente din țară, BTarena din Cluj-Napoca! Concertul “Tradițional” de pe 1 Decembrie este SOLD-OUT și nu oricum, ci cu o lună și jumătate înainte de eveniment, toate locurile sălii ultramoderne deschisă în 2017 fiind ocupate!

Inspirată de folclor de la începuturile carierei și motivată de Centenarul Marii Uniri Naționale, Andra a creat un spectacol unic în România. Cu muzică tradițional românească, influențe pop și rock, invitați speciali din toate regiunile țării, cu sonorizare și scenografie de nivelul show-urilor artiștilor internaționali.

Până acum, “Tradițional“ a fost ținut numai cu casa închisă, fiind așteptat cu sufletul la gură de mii de români, atât în țară. La București, Bacau, Oradea, Galați, Mioveni, cât și în diaspora, la Londra, dar și de românii din Republica Moldova, la Chișinău, urmeaza pe 16 noiembrie Craiova! De fiecare dată, aplauzele au curs minute în șir, artista reușind să treacă publicul prin mai multe stări, de la melancolie și dor la bucurie și extaz.

Andra și-a dorit ca prin “Tradițional” să aducă un omagiu muzicii care face inimile românilor să bată în același timp, pentru aceleași vise și i-a avut alături pe frații Vasile și Vitalie Advahov și orchestra lor, 40 de muzicieni care au ajuta-o să ridice mereu publicul în picioare.

Sursa: cluj.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Monumentul Tanchiştilor sovietici, Cluj, anii 1960

Ilustrată din anii 1960 (arhiva portalcj.ro) cu Monumentul tanchiştilor sovietici, amplasat în spatele Catedralei Ortodoxe din Cluj. Monumentul a fost...

Închide