Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

Start PNL Cluj în campania electorală. Klaus Iohannis este de departe cea mai bună soluție pentru România

PNL Cluj a dat azi startul campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale, liderii filialei împărțind broșuri în centrul municipiului Cluj-Napoca privindu-l pe candidatul liberal Klaus Iohannis. Președintele PNL Cluj, eurodeputatul Daniel Buda, crede că va fi campanie electorală decentă și normală, deoarece românii s-au maturizat.

”Îi îndemn pe toți să aibă o abordare decentă pentru că, până la urmă, oamenii au nevoie de soluții, de răspunsuri ferme la ceea ce înseamnă viața de zi cu zi. Din nefericire, am avut parte de această guvernare care ne-a distrus viețile, ne-a antamat viitorul copiilor noștri prin datoriile pe care le-a făcut și sunt convins că cei care vor veni cu proiecte pozitive vor avea câștig de cauză. Dl. Klaus Iohannis a spus foarte clar că își dorește o Românie normală și este garanția pentru ceea ce înseamnă o Românie normală. Noi, cei de la PNL, spunem că dl. Klaus Iohannis este o garanție pentru ceea ce poate să însemne o garanție normală”, a spus Buda.

El a explicat că actualul președinte este recomandat de ceea ce a făcut în ultimii 5 ani, fiind o persoană care s-a ocupat de respectarea statului de drept și cel care a asigurat reprezentarea României la nivel european.

”Împreună cu PNL, a asigurat prevenirea tăierii fondurilor pentru României din partea UE, în condițiile în care am asistat la un atac sistematic la statul de drept. Din punct de vedere al relaționării la nivel internațional, vedem că domnul Iohannis este bine poziționat nu doar în relația cu actorii responsabili și importanți de la nivelul UE, ci are capacitatea de a discuta de la unul la unul cu președintele SUA. A dus timp de 5 ani o bătălie cruntă cu ceea ce înseamnă majoritatea toxică din jurul PSD, iar astăzi PSD este istorie. Românii trebuie să știe că pentru a putea consolida această Românie normală trebuie să dea un vot util, acesta fiind pentru Klaus Iohannis”, a susținut președintele PNL Cluj.

România are un președinte responsabil

Primarul Emil Boc a transmis alegătorilor că, astăzi, Klaus Iohannis este de departe cea mai bună soluție pentru România, în condițiile în care a reușit ca împotriva României să nu fie activat art. 7 din Tratatul UE, care ar fi dus la începerea procedurilor de excludere a țării din Uniune.

”Am avut un președinte al României responsabil, legitim și credibil în plan european și care a oprit derapajele puterii și a menținut România pe traiectoria europeană. Dacă îți pasă de interesul național, de viitor, de tineri care să întoarcă acasă, soluția este Klaus Iohannis”, a precizat Boc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Ce așteaptă un tânăr medic clujean de la viitorul ministru al Sănătății: Să înțeleagă că educația este piatra de temelie

Medicul clujean Cristian Paul Dan, președintele Organizației Tinerilor Medici (OTM), a postat pe Facebook care sunt așteptările sale în ceea...

Închide