Ultima actualizare: 22.7.2022
Locale

B-dul 21 Decembrie văzut din dronă. Boc: „Că ești la Munchen, la Bruxelles sau că ești în Cluj, e aceeași infrastructură”

O filmare din dronă prezintă Bulevardul 21 Decembrie 1989 din municipiul Cluj-Napoca pe toată lungime lui, de 1,7 kilometri. Primăria Cluj-Napoca a început, luni, recepția lucrărilor de modernizare.

„Strada arată de nivel european, că ești la Munchen sau la Bruxelles sau că ești în Cluj, practic este aceeași infrastructură, cu sinceritate vă spun. Avem 144 de arbori plantați, care se adaugă la cei 100 existenți deja. S-a amenajat un scuar în locul parcării din fața Bisericii Sfântul Petru, un spațiu public extrem de atractiv și care ridică calitatea vieții în zonă”, a spus Emil Boc, într-o emisiune radio.

Lucrările au presupus intervenții pe o suprafață de peste 43.000 de metri pătrați: Bulevardul 21 Decembrie 1989 între Piața Unirii și Biserica Sfântul Petru/strada Buftea și strada David Ferenc (între B-dul. 21 Decembrie 1989 și strada Brassai Samuel).

Valoarea investiției este de 41.789.589,635 lei fără TVA. Proiectul a beneficiat de finanțare din fonduri europene, potrivit Primăriei Cluj-Napoca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Cadou din partea Ștrandului Tășnad, pentru toți turiștii din acest an „E felul nostru de a le mulțumi”

1 Mai se apropie și odată cu această zi vine și deschiderea oficială a sezonului la ștrandurile și stațiunile turistice....

Închide