Ultima actualizare: 22.9.2022
Locale

B-dul 21 Decembrie văzut din dronă. Boc: „Că ești la Munchen, la Bruxelles sau că ești în Cluj, e aceeași infrastructură”

O filmare din dronă prezintă Bulevardul 21 Decembrie 1989 din municipiul Cluj-Napoca pe toată lungime lui, de 1,7 kilometri. Primăria Cluj-Napoca a început, luni, recepția lucrărilor de modernizare.

„Strada arată de nivel european, că ești la Munchen sau la Bruxelles sau că ești în Cluj, practic este aceeași infrastructură, cu sinceritate vă spun. Avem 144 de arbori plantați, care se adaugă la cei 100 existenți deja. S-a amenajat un scuar în locul parcării din fața Bisericii Sfântul Petru, un spațiu public extrem de atractiv și care ridică calitatea vieții în zonă”, a spus Emil Boc, într-o emisiune radio.

Lucrările au presupus intervenții pe o suprafață de peste 43.000 de metri pătrați: Bulevardul 21 Decembrie 1989 între Piața Unirii și Biserica Sfântul Petru/strada Buftea și strada David Ferenc (între B-dul. 21 Decembrie 1989 și strada Brassai Samuel).

Valoarea investiției este de 41.789.589,635 lei fără TVA. Proiectul a beneficiat de finanțare din fonduri europene, potrivit Primăriei Cluj-Napoca.

2 comentarii

 1. Ionel Marin Răspunde

  Ce este o locuinta inteligenta?

  Orice locuință poate fi inteligentă, fie că este vorba de un mic apartament de bloc sau o vilă cu un număr ridicol de camere. Conexiunile de date strânse dintre dispozitivele din interiorul locuinței o fac inteligentă. În rândurile de mai jos agenția imobiliară RTZ din Cluj vă explică cum să vă creați propria casă inteligentă și impactul pozitiv pe care îl are o astfel de locuință când vine vorba de prețul la închirieri de case și apartamente sau vânzări de case și apartamente. Toate locuințele inteligente sunt diferite iar o definiție oficială pentru aceasta nu există. Locuințele inteligente nu au fost inventate de nimeni, persoane sau companii, astfel nimeni nu poate să aibă pretenții de monopol asupra acestui domeniu.

  Pentru mai multe detalii vizitați articolul de mai jos:

  https://www.rtzimobiliare.ro/b-ce-este-o-locuinta-inteligenta

 2. Ionel Marin Răspunde

  Ce sunt sismele de ventilație cu recuperare de căldură? De ce au devenit atât de dorite?

  În ultimii ani sistemele de ventilație cu recuperare de căldură au devenit foarte populare iar agenția imobiliară RTZ din Cluj vă ajută să înțelegeți motivele pentru care aceste sisteme sunt de nelipsit din locuințele noastre și impactul pozitiv pe care îl are un astfel de sistem de ventilație când vine vorba de prețul la închirieri de case și apartamente sau vânzări de case și apartamente. Dat fiind faptul că sunt unul din cele mai cerute caracteristici pentru noile locuințe, merită a se arunca o privire asupra a ceea ce pot face aceste sisteme de ventilație pentru casele noastre:

  https://www.rtzimobiliare.ro/b-sistemele-de-ventilatie-cu-recuperare-de-caldura

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Cadou din partea Ștrandului Tășnad, pentru toți turiștii din acest an „E felul nostru de a le mulțumi”

1 Mai se apropie și odată cu această zi vine și deschiderea oficială a sezonului la ștrandurile și stațiunile turistice....

Închide