Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

Street FOOD Octombrie, la Cluj. Preparate spectaculoase şi delicioase din întreaga lume

Street FOOD Festival revine la Cluj cu o nouă ediţie de toamnă: Street FOOD Octombrie. Evenimentul se va desfăşura în perioada 10-13 octombrie, și va găzdui peste 80 de food-truckuri cu povești și delicatese culinare din întreaga lume.

Ediția din acest an aduce un număr mai mare de foodtruck-uri, dar și preparate deosebite ce îi va cuceri chiar și pe cei mai puțin pofticioși. Aleea Stadionului din Cluj va fi plină cu foodtruck-uri ce îi va duce pe participanți în toate colțurile lumii, printr-o aventură culinară.

„Toamna se numără foodtruck-urile.

Pe principiul “nu lăsa pe anul viitor pofticioșii pe care îi poți face fericiți anul ăsta”, Street FOOD Festival Cluj Napoca revine cu o ediție specială de toamnă. În primăvară ne-am petrecut minunat în număr mare, așa că între 10-13 octombrie vrem să repetăm momentele faine și chiar să le înmulțim. Te așteaptă pe Aleea Stadionului o ediție de toamnă mai bogată în culori, arome, decoruri, muzică și experiențe. Urmărește evenimentul și fii pe fază cu tot ce îți pregătim pentru zilele de 10-13 octombrie. Ne revedem în curând.

Dintre toate lunile anului, octombrie e probabil luna cea mai săracă în sărbători, dar cea mai bogată în culori și gusturi. Noi vrem să îi facem dreptate și să o sărbătorim în ediția de la Cluj. Astfel că zona “octombrie” și întreg festivalul va fi atins de frumusețea toamnei, de la mustul proaspăt, la construcțiile inedite din baloți, decoruri și bunătățile culinare de sezon. Așa că nu mai veni la Street FOOD Festival Autumn Edition , dar hai la Street FOOD Octombrie”, este mesajul organizatorilor.

Mai multe detalii, aici ——–> https://www.facebook.com/events/487428745414513/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
VIDEO. Preşedintele PSD Cluj, Liviu Alexa, le răspunde jurnaliştilor: papagalilor, boschetarilor!

Preşedintele PSD Cluj, Liviu Alexa, le-a răspuns, într-un live pe Facebook, jurnaliştilor care au transmis astăzi o scrisoare deschisă preşedintelui...

Închide