Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

VIDEO. Clujul are cea mai modernă arenă indoor din România! Exact ca în NBA

Sala Polivalenta BT Arena din Cluj-Napoca are, începând de astăzi, parchet modular la fel ca în NBA!

Cea mai modernă arenă indoor din România, BT Arena, are începând din această săptămână parchet modular și dotări pentru baschet identice cu cele folosite la Jocurile Olimpice, la Campionatele Mondiale sau în unele arene din NBA.

BT Arena, gazda meciurilor de pe teren propriu ale echipei de baschet U-BT Cluj-Napoca, dar și a unor competiții internaționale de anvergură în ultimii ani, care au inclus Eurobasket 2017, va fi astfel dotată la cele mai înalte standarde cerute de către Federația Internațională de Baschet.

Parchetul modular produs de către compania americană Connor a fost folosit la recentele Campionate Mondiale de baschet din China și va fi folosit de asemenea și la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020.

Connor este furnizor de parchet pentru 14 echipe din NBA, fiecare suprafață fiind personalizată în funcție de cerințele echipelor. Emblematicul parchet al echipei Boston Celtics, devenit celebru în toată lumea, design-ul strălucitor al fostei campioane Golden State Warriors sau cel simplist al echipei Brooklyn Nets sunt doar câteva exemple. În plus peste 150 de universități din SUA folosesc acest tip de parchet în arenele lor.

Nu doar parchetul modular va fi la cel mai înalt standard. BT Arena va avea sisteme de baschet Schelde (panouri de baschet), producătorul olandez care este partener oficial al FIBA pentru Campionatele Mondiale și Jocurile Olimpice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Street FOOD Octombrie, la Cluj. Preparate spectaculoase şi delicioase din întreaga lume

Street FOOD Festival revine la Cluj cu o nouă ediţie de toamnă: Street FOOD Octombrie. Evenimentul se va desfăşura în...

Închide