Ultima actualizare: 8.2.2024
Locale

UPDATE. Maşina Poliţiei răsturnată la Cluj. Martor: Sirena nu se auzea prea tare!

Maşina Poliţiei răsturnată la Cluj. Un şofer aflat în coloană pe Dorobanţilor a afirmat că maina poliţiei a trecut pe lângă el, avea semnalele luminoase pornire, doar că sirena nu se auzea prea tare. “Sirena nu se auzea prea tare”, a spus acesta.

Potrivit acestuia, este posibil ca şoferul din Harghita care a lovit maşina Poliţiei, şi apoi s-a răsturnat, să nu fi auzit autospeciala.

Amintim că o maşină de Poliţie a fost răsturnată astăzi în Piaţa Avram Iancu din centrul Clujului. Impactul a avut loc între un autoturism și o autospecială de politie.

La faţa locului s-au deplasat echipaje de pompieri şi SMURD. Se pare că poliţiştii ar fi răniţi, dar nu au fost transportaţi la spital.

„Un echipaj de poliţie care se deplasa cu mijloacele sonore şi acustice în funcţiune a fost lovit de un autoturism care venea dinspre Cipariu. În prezent, nicio persoană nu a fost transportată la spital”, a transmis IPJ Cluj.

Ştire în curs de actualizare…

Vom reveni cu detalii.

Rămâneţi pe www.portalcj.ro pentru a afla ultimele noutăţi din acest caz: Maşină de Poliţie răsturnată în centrul Clujului!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
FOTO. Maşină de Poliţie răsturnată în centrul Clujului! Au intervenit pompierii

Maşină de Poliţie răsturnată în centrul Clujului! O autospecială a Poliţiei s-a răsturnat astăzi pe Calea Dorobanților, în Piaţa Avram...

Închide