Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

VIDEO Mamă şi copil de 8 ani, salvaţi în ultimul moment din flăcări. Cei doi erau blocaţi în baie

O mamă și copilul ei de opt ani au fost salvați de către un vecin dintr-o posibilă tragedie. Cei doi au rămas blocaţi în baie, în timp ce apartamentul ardea.
“Două autospeciale pentru stins incendii, una pentru intervenții și salvări de la înălțimi și un echipaj SMURD au fost alertate pentru a interveni ca urmare a unui incendiu anunțat la un apartament, situat la etajul 1, dintr-un imobil de locuințe, de pe strada Nicolae Titulescu, din municipiul Cluj-Napoca. Evenimentul a fost anunțat în jurul orei 13.30, de către participanții la trafic care au observat că iese fum dens de pe fereastra apartamentului. Pompierii sosiți la locul evenimentului au găsit mama și copilul ei de opt ani ieșiți din bloc, alături de tânărul de 22 de ani care i-a ajutat să iasă din casa cuprinsă de flăcări și inundată cu fum. Aceștia au fost consultați de echipajul SMURD, sosit preventiv la locul intervenției, și sunt în afara oricărui pericol. Flăcările au fost stinse în scurt timp de către pompieri, fără a se extinde mai departe de limitele în care a fost găsit. Au fost distruse de flăcări mobilierul de bucătărie și aparatura electrocasnică din bucătărie.

Se pare că mama a rămas blocată în baia apartamentului alături de copilul ei, din cauza defecțiunii la broasca ușii, timp în care a rămas o cratiță cu mâncare pe foc. Tânărul a observat fumul care ieșea pe fereastră și a încercat să dea o mână de ajutor, moment în care a descoperit că cei doi au rămas blocați în baie. Acesta a reușit să-i elibereze și i-a ajutat să iasă din locuința inundată cu fum”, informează ISU Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Biserica lui Horea, vizitată virtual. Muzeul Etnografic Cluj a câștigat o finanțare nerambursabilă de 260.000 de euro

Muzeul Etnografic al Transilvaniei, instituție de cultură care funcționează sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, a câștigat recent două noi proiecte...

Închide