Ultima actualizare: azi, 10:08
Locale

Jandarm din județul Alba, aflat în timpul serviciului, găsit împușcat în piept

Un jandarm din județul Alba, aflat în timpul serviciului de pază, a fost găsit împușcat în piept, în interiorul sediului Inspectoratului Județean.

Subofițerul de 49 de ani, a fost găsit împușcat cu arma din dotare, în zona pieptului, însă nu se știe dacă a fost o acțiune voluntară sau un accident.

,,Astăzi, în jurul orei 12.34, un subofiţer din cadrul IJJ Alba, aflat în serviciu de pază la sediul unităţii, s-a împuşcat în piept, folosind armamentul din dotare.

Imediat a fost anunţat serviciul de ambulanţă şi colegii din serviciu au executat manevrele de resuscitare, dar, din nefericire, acestea nu au avut succes.

Precizăm că subofiţerul avea 49 de ani, era cadru al unităţii noastre din anul 1994 şi pe parcursul carierei a fost recompensat de mai multe ori pentru îndeplinirea foarte bună a îndatoririlor de serviciu.

La ultima testare psihologică, efectuată în anul 2020, a fost declarat apt, iar de atunci nu a avut comportamente sau atitudini care să necesite intervenţia de specialitate a psihologului unităţii.

În continuare sunt desfăşurate cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs aceste incident tragic”, a precizat IJJ Alba.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
FOTO. A făcut accident în județul Cluj iar mai apoi s-a certat cu cei din jur

Un accident rutier a avut loc în cursul zilei de azi în localitatea clujeană Iclod, șoferul unui microbuz a intrat...

Închide