Ultima actualizare: ieri, 10:08
Locale

VIDEO. Momentul coliziunii dintre ambulanță și taxi, filmat. Șase persoane rănite

Momentul coliziunii dintre o ambulanță și un taxi, în această dimineață, la Cluj-Napoca a fost filmat. Două autospeciale și cinci ambulanțe SMURD și SAJ au intervenit în cursul nopții pentru a gestiona o situație de urgență că urmare a unui accident rutier, petrecut în Piața Avram Iancu, din municipiul Cluj-Napoca, în jurul orei 2.20 dimineața.

Pompierii sosiți la locul evenimentului au găsit o ambulanță răsturnată pe partea laterală, cu pacientul pe care îl transporta prins înăuntrul acesteia, și un alt autoturism avariat, în care erau prinse alte două persoane.

Pompierii au utilizat echipamentele speciale pentru a extrage cele trei persoane fără a le agrava posibilele leziuni și au sprijinit echipajele medicale pentru a le acorda asistența medicală de urgență.

În total au fost consultate de către echipajele medicale șase persoane, din cele două vehicule, care apoi au fost transportate la spital în stare de conștiență și cooperante.

Poliţia a explicat cum s-a întâmplat:

„Conducătorul auto al unei ambulanțe, un bărbat in vârstă de 43 de ani din municipiul Dej, a pătruns in intersecție pe culoarea roșie a semaforului, având in funcțiune semnalele acustice și luminoase. A fost lovit de un taxi care circula regulamentar pe culoarea verde si care era condus de un bărbat de 37 de ani din Cluj-Napoca”, a transmis IPJ.

În total 6 persoane au fost rănite. Pasagera din taxi, o tânără de 19 ani, rănită grav ceilalți 5 ușor. În ambulanță se aflau 4 persoane, 1 pacient, medic și asistent medical și conducătorul auto.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
VIDEO Cavalerii Templieri au acordat burse, diplome şi au adus în concert Stradivarius-ul Elder-Voicu

Cavalerii Templieri din Cluj au acordat titluri unor personalităţi ale oraşului, burse şi diplome unor elevi merituoşi şi i-au adus...

Închide