Ultima actualizare: ieri, 10:08
Locale

FOTO&VIDEO. O clujeancă, în mijlocul violențelor de la Barcelona

O clujeancă s-a aflat, ieri seară, în mijlocul violențelor de la Barcelona. Jurnalista Corina Gliguța a filmat în direct pe străzile din Barcelona, unde sute de mii de oameni au participat la un miting uriaș.

Au izbucnit violențe, vineri seara, la Barcelona, între protestatari și forțele de ordine, după ce sute de mii de oameni au participat la un miting uriaș în Barcelona, la apelul celor care militează pentru separarea de Spania.

Pe măsură ce s-a lăsat noaptea, confruntările au devenit tot mai violente. Au fost incendiate incendiate mașini, pubele de gunoi și s-au tras cu gaze lacrimogene.

Protestatari mascați s-au încăierat vineri cu poliția în centrul Barcelonei, atacând cu pietre și alte obiecte contondente în jandarmii care erau desfășurați pe stradă. Pubele de gunoi au fost aduse pe stradă și incendiate.

Protestatarii au plecat în urmă cu două zile din cinci orașe ale Cataloniei. Au mers pe jos zeci de ore, în ceea ce ei au numit „Marșul pentru libertate”, până în centrul capitalei catalane, potrivit Digi24.

Sursa foto&video: Corina Gliguța

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
VIDEO. Momentul coliziunii dintre ambulanță și taxi, filmat. Șase persoane rănite

Momentul coliziunii dintre o ambulanță și un taxi, în această dimineață, la Cluj-Napoca a fost filmat. Două autospeciale și cinci...

Închide