Ultima actualizare: 8.2.2024
Locale

Administratorul A3, vinovat de moartea ursului? Voi ce credeţi?

După toate probabilităţile, administratorul A3 se pare că ar fi vinovat de moartea ursului accidentat de o maşină, pentru că animalul nu trebuia să ajungă pe autostradă. În alte ţări există şi tuneluri, pe unde animalele pot să treacă. Accidentul de azi s-a soldat doar cu moartea unui animal, dar puteau să fie şi victime omeneşti.

„Administratorii autostrăzii au obligaţia să întreţină gardul de protecţie. Ursul n-ar fi trebuit să ajungă pe autostradă, fiindcă de aceea există un gard de protecţie împotriva animalelor. În alte ţări există şi tuneluri prin care animalele să poată traversa autostrada. La noi nu există aşa ceva. Cu siguranţă undeva gardul era stricat”, au declarat, pentru portalcj.ro, surse silvice.

Urs lovit pe A3. Un urs a fost lovit în această dimineaţă de către o maşină pe A3 sensul Câmpia Turzii – Gilău, la km 5, informează sursele PortalCJ.

Animalul a pătruns pe autostradă şi a fost lovit din plin de o maşină în care se aflau mai multe persoane.

Animalul a fost rănit şi a murit la câteva minute după impact.

Niciunul dintre pasageri nu a fost rănit.

La data de 06.11.2019, in jurul orei 03:50, pe Autostrada A3 Turda – Borş, la kilometrul 5, a avut loc un eveniment rutier soldat cu pagube materiale. Un bărbat în vârstă de 62 de ani a lovit un urs, care se afla pe partea carosabilă, rezultând avarierea autoturismului. Traficul rutier nu a fost afectat. Conducătorul auto a fost testat și nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice”, a transmis precizează Poliția.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Emil Boc și Bogdan Stelea au plantat 20 de arbori cu balot de talie mare în Parcul Primăverii

Primarul Clujului, Emil Boc, și fostul portar al echipei naționale de fotbal a României, Bogdan Stelea, au participat azi la...

Închide