Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

VIDEO. Microbuz școlar implicat într-un accident rutier din județul Cluj

Un accident rutier a avut loc în jurul orei 07:00 în județul Cluj între un microbuz școlar și un autoturism, în urma accidentului, doi copii au ajuns la spital.

„Intervenție în urma unui accident rutier în care a fost implicat și un microbuz între localitățile Nireș și Unguraș. Pompierii din cadrul Detașamentului Dej au intervenit cu o autospecială și un echipaj SMURD în urma unui accident rutier produs între localitățile Nireș și Unguraș.

Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 07.00, fiind alertat concomitent și un echipaj SAJ. La fața locului salvatorii au găsit un microbuz pentru transport școlar și un autoturism avariate, cu ocupanții ieșiți din acestea.

Au fost consultați doi copii și doi adulți, de către echipajele de asistență medicală, dintre care un adult și doi copii au fost transportați la spital pentru investigații de specialitate. La prima evaluare aceștia prezentau doar afecțiuni ușoare”, a transmis ISU Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Primii artiști de la UNTOLD 2022 au fost anunțați oficial

Organizatorii UNTOLD au anunțat primii artiști care vor veni la Cluj între 4 și 7 august 2022. Printre acești artiști...

Închide