Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

Clujenii își pot face buletine în weekend ca să poată vota la alegeri

Primăria Cluj-Napoca, prin Direcţia de evidenţă a persoanelor, invită cetăţenii ale căror acte de identitate au expirat sau sunt în prag de expirare și doresc să-și exercite dreptul de vot la alegerile prezidențiale de duminică, să se prezinte pe strada Moţilor nr.5, la sediul direcţiei, pentru preschimbarea lor.

Actele necesare pot fi accesate pe site- ul www.primariaclujnapoca.ro, secţiunea Administrație/Evidenţa persoanelor.

”În perioada 9 – 10 noiembrie 2019, programul de activitate al Serviciului Evidența persoanelor va fi următorul: sâmbătă: 09.11.2019- 08.00-16.00- primiri documentații și eliberări acte de identitate;duminică: 10.11.2019- 07.00-20.00 primiri documentații pentru eliberarea actelor de identitate; 7.00-21.00 eliberări acte de identitate”, au anunțat reprezentanții primăriei clujene.

Pentru alegerile prezidențiale de duminică, arondarea străzilor la secțiile de votare poate fi consultată pe site-ul Primăriei Cluj-Napoca, accesând următorul link: https://e-primariaclujnapoca.ro/arondare/ .

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
FOTO Rețete inedite pregătite de studenții USAMV, pită de mălai cu jumări și cârnați sau clătite cu făină de ghindă!

Studenții de la trei facultăți ale Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV) Cluj-Napoca au pregătit azi peste 50...

Închide