Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

VIDEO. Italian revoltat pe Primăria Cluj-Napoca se face economie la curent

Un italian stabilit în Cluj s-a revoltat împotriva Primăriei Cluj-Napoca, a reproșat faptul că pe strada Emil Isac stațiile de încărcare sunt închise, pe motiv că s-ar încerca economisirea curentului electric.

Bărbatul odată ajuns cu autoturismul electric aproape descărcat pe strada Emil Isac din Cluj-Napoca a rămas uimit când a realizat că stațiile de încărcare sunt închise.

”Nu mi pare corect. Aici avem o păcăleală. Sunt făcute pe fonduri europene, dar își bat joc de noi. Le țin pornite o oră – două, iar apoi le sting. Ajung cu mașina aproape fără baterie și stațiile de alimentare sunt închise.

După colț este unul de 8 kilowatt, dar stai 9 ore până când încarci. Mi se pare o mafie. Astea sunt făcute pe fonduri europene. Ei trebuie să ne dea voie timp de cinci ani să încărcăm mașinile, pentru că sunt făcute din fonduri europene.

M-am săturat în acest oraș. Este foarte multă corupție. Se face economie la curent. Nu mi se pare normal că nimeni nu sesizează.

Am sunat și la Primăria Cluj-Napoca și m-au ignorat. E imposibil să se întâmple așa ceva.

Asta e Europa? Domnule Boc, vă rog să controlați toate stațiile de încărcare. Sunt toate închise”, a spus italianul în înregistrare, potrivit Știri de Cluj.

 

SURSĂ: Știri de Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Cinci bărbați au spart un supermarket în Baciu, polițiștii i-au prins la scurt timp după

Cinci bărbați au spart un supermarket în Baciu, în cursul dimineții de 19 decembrie. Cei cinci au fost prezentați în...

Închide