Ultima actualizare: ieri, 10:08
Locale

FOTO/VIDEO. Acum, trafic infernal: 5 km de maşini la intrarea în Cluj-Napoca. 4 km într-o oră

Traficul auto este infernal şi la orele amiezii la intrarea în Cluj-Napoca dinspre Baciu şi Zalău. Autovehiculele mai mult stau decât merg şi coada de maşini se întinde de la intrarea în Cluj-Napoca, zona Lidl, până la ieşirea din Baciu înspre Zalău, pe circa 5 kilometri. Aşa cum se vede în imagini, mai multe maşini s-au întors din drum.

“Eu am intrat dinspre Baciu pe la ora 8 dimineaţă şi am făcut 500 de metri în 15 minute. Apoi am mai făcut 500 de metri în 20 de minute. Din Baciu până la poduleţul din zona Petrom am făcut o oră. Adică, 4 kilometri într-o oră, o medie de viteză, deci, de 4 km/h, mai repede mergi pe jos. Asta înseamnă să smart city”, spune un şofer.

Traficul rutier în zona Calea Baciului este aproape tot timpul foarte aglomerat. Unul dintre multele motive este legat de poduleţul din zona Petrom, care este pe câte o bandă de circulaţie pe fiecare sens, în timp ce, până la el, şoseaua are câte două benzi pe sens. În aceste zile au început ceva lucrări de lărgire a părţii carosabile a podului respectiv, nu a podului în sine.

vezi şi:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
FOTO. Copil pe trotinetă electrică lovit de maşină. A pătruns pe carosabil

Copil cu trotinetă electrică, pe un drum din Cluj. Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj informează că un copil de 10...

Închide